Autóalkatrészek - Astrától az Omegáig

Kiemelt szakmai hozzáértés, műszaki ismeret

Közel 30 éve az alkatrész piacon

Opel - Chevrolet - Daewoo Alkatrész Szaküzlet - Győr, Szent Imre út 128. - 06 96 52 4848

Komoly gyakorlattal és típusismerettel rendelkezünk, az Opel és a GM koreai márkáinál. Gyári és jó minőségű utángyártott alkatrészeket egyaránt forgalmazunk korrekt árakon. Odafigyelünk arra, hogy ügyfeleinknek magas színvonalú, jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújtsunk. Ezt üzletünk függetlensége és kiterjedt importőri kapcsolatrendszere garantálja.

A legkorszerűbb informatikai háttérrel rendelkezünk a készletnyilvántartás, raktározás és a műszaki adatbázisok terén.

Nagy választékban forgalmazunk minden olyan terméket, ami az autó használata során kopik, forog, ezáltal meghibásodik. Ide tartoznak például:

  • Fékalkatrészek: fékbetétek, pofák, féktárcsák, dobok, munkahengerek
  • Futómű alkatrészek: gömbcsuklók, kormányösszekötők, szilentek
  • Szűrők: olaj-, levegő-, és pollenszűrők
  • Ékszíjak, vezérműszíjak: komplett vezérlések, feszítők és görgők
  • Elektromos alkatrészek: fényszórók, villogók, érzékelők, jeladók, kábelek
  • Motorikus alkatrészek, tömítések, vízpumpák, csapágyak
  • Kenőolajok minden motortípushoz
  • Kipufogók, karosszéria elemek
  • Felszerelési cikkek, tartozékok, szerelési segédanyagok, kiegészítők

Minden ami az autó folyamatos karbantartásához, javításához és a műszaki vizsgáztatáshoz kell.

Üzletünkben több mint 6000 féle cikk kapható azonnal raktárról, vagy megrendelésre 24 órán belül bármit beszerzünk az „Astrától az Omegáig”.

 

 

Nálunk az alábbi márkákhoz találsz alkatrészeket:

Aktuális akciók, hírek

Tájékoztatás

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink! A kialakult járványügyi helyzet miatt üzletünk nyitva tartását ideiglenesen 8:00 - 16:00 -ra módosítjuk! Kérjük, hogy az Önök és az üzletben tartózkodók egészségének megóvása érdekében, vásárlás során...

E10 check

E10check Sokan nem tudják, hogy az új üzemanyagot tankolhatják-e autójukba ezért ez az információ is hasznos lehet sokaknak: https://www.origo.hu/auto/20200108-10-fontos-kerdes-az-e10-benzinrol.html?fbclid=IwAR0bN0cV0wwhrqJvgmjGWKIojjc6UjLxn43-A5bhFiQz72H1pINsezSlnjQ

Elfekvő alkatrészek

Elfekvő alkatrészek

Kedves OPELESEK! Az évek hosszú során sok alkatrész halmozódott fel, melyek megúszták a selejtezést, kidobást. Ebből az elfekvő készletből szeretnénk értékesíteni a használható értelmes darabokat. A listát folyamatosan frissítjük! Elsőként...

AutoChem kémiai termékek!

AutoChem kémiai termékek!

Üzletünkben megtalálhatók a benzines és dízel üzemanyagrendszer tisztításához és karbantartásához szükséges adalékok. Illetve kínálunk szervízeknek, autószerelőknek profi termékeket is.

Valvoline olaj akció!

Valvoline olaj akció!

Valvoline akció! Február és Március hónapban minden Valvoline Synpower CLII C3 5w-30 4 literes olaj mellé egy darab Valvoline Synpower CLII C3 5w-30 1 literes olajat adunk ajándékba! (Hivatkozzanak a...

OXIMO ablaktörlők!

OXIMO ablaktörlők!

Kíváló ár-érték arányú, minőségi ablaktörlőlapátok, az univerzálistól, a hybriden át egészen a típus azonos szettekig. Most bevezető áron kapható, illetve rendelhető üzletünkben!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Szeretnél tudni legfrissebb híreinkről, aktuális ajánlatainkról? Nincs más dolgod, add meg neved és e-mail címed, és mi hírlevélben tájékoztatunk!